Ücretsiz İlan Ver
Antalya Evden Eve Asansörlü Nakliyeciler
Antalya > Konyaaltı > Arapsuyu > Aydınlık

Antalya Evden Eve Asansörlü Nakliyeciler
12 TL
  • İlan Tarihi
    : 19.08.2014
  • Hizmeti Veren
    : Bireysel
İLETİŞİM BİLGİLERİ antalya evden eve taşıma
Üyelik tarihi 16.08.2014
Mesaj Gönder
Bu ilan
1400 kez görüntülenmiş,
0 kullanıcı tarafından favorilerine eklenmiş.
AÇIKLAMA
Antalya ve çevresinde eşya yük sebze meyve hal nakliyeciliğinde yarım asırlık bir iş tecrübesine sahip firmamız gelişen teknolojiye kendisini adapte ederek tüm araçlarını son teknoloji ürünü vinç asansör ile donatarak daha hızlı daha güvenli ve ucuz taşıma nakliye hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Bu açıdan bakıldığında firmamız Antalya ve çevresinde taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren özel ve tüzel nakliyeciler arasında önde gelmektedir.
antalya evden eve asansörlü nakliyeciler, antalya, evden eve, asansörlü, nakliyeciler, nakliye firmaları, şirketleri
Antalya Konyaaltı Kepez Varsak Altınova Aksu Çallı Dokuma Lara Kundu Örnekköy Barınaklar Meydan Doğu Garajı Döşemealtı Düzlerçamı Duacı Geyikbayırı Yeşilbayır Hisarçandır Korkuteli Elmalı Serik Belek Kemer Kumluca Manavgat Side
Web : www.antalyaevdenevetasimacilik.biz Msn : antalyaevdenevetasima@hotmail.com
internetilan.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlış, eksik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olmasından internetilan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sorularınız için ilan sahibi, www.internetilan.com ile ilgili sorularınız için ise iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.