Ücretsiz İlan Ver
Soğutma / Soğuk hava depo kapıları
İzmir > Cumaovası(Menderes) > Oğlananası > Atatürk Mah.

Soğutma / Soğuk hava depo kapıları
100 TL
  • İlan Tarihi
    : 13.02.2014
  • Kimden
    : Sahibinden
  • Kullanım Durumu
    : Sıfır
İLETİŞİM BİLGİLERİ Halil Tarhan
Üyelik tarihi 13.02.2014
Ev
:
0232 2575260
İş
:
0232 2575670
Mesaj Gönder
Bu ilan
1842 kez görüntülenmiş,
0 kullanıcı tarafından favorilerine eklenmiş.
AÇIKLAMA
İnova Yapı;Faliyete Başladığı İlk günden buyana Dünya genelinde 10 binden fazla müşteriye ulaşarak, 80 bin adetin üzerinde ,dünyada soğuk depo kapıları sektöründe“ekonomik ve ergonomik soğuk hava depo kapıları”üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran, müşterisinin ihtiyaçlarına göre çalışan soğutma sektörü için kapılar üzerinde araştırmalar yaparak , tasarruflu,hijyenik ve uzun yıllar kullanabileceğiniz soğuk hava depo kapıları üreten Türkiye’nin en büyük üretim hacmine sahip gerçek bir teknoloji ,arge ve mühendislik şirketidir.
15 yılı aşkın süredir Almanya da soğutma sektöründe uzmanlaşmış olan Grubumuz Türkiye, Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerdeki soğuk oda kapısı ihtiyacına cevap vermek üzere 2007 senesinden buyana İzmir-Menderes te açmış olduğumuz kapı fabrikamızla sektörün öncüsü olmayı sürdürmektedir.

İnova yapı gerek soğutma sektörü ,gerekse farklı sektörlerin soğuk depo kapı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Soğutma sektörünün en önemli malzemelerinden olan soğuk hava depolarının,
buzhanelerin,şok odalarının,çöp odalarının,morgların ısı ile irintili tüm alanların,yalıtıma ihtiyaç duyulan üniteler için çarpma (meteşeli) Kapı monoraylı menteşeli kapı,sürgülü kapı monoraylı sürgülü kapı,ilk kez Türkiye de inova tarafından üretilen Personel geçişli sürgülü kapı ve yine ilk kez tarafımızdan üretilen Çift kanat sürgülü kapı ve bu kapıların monoraylı sistemleri ile birlikte bar kapısı ( lip-flap) kapı modelleri üreten firmamız, birbirinden etkin mühendis,mimar,satış kadromuz servis ağı ve deneyimli kadrosu ile profesyonel bir hizmet sunmaktadır.
Kuruldugumuz ilk günden buyana tüm kullanılan ürünlerde rakiplerimizde olduğu gibi birbirinden kopyalayarak ürün üretmemekteyiz.Tüm kullandığımız ürünler profesyonel tasarım kadrolarımızın dünya genelinde yaptığı araştırmalar ve sektörün ihtiyacı olan ürünler değerlendirilerek tasarlamaktadır. Her biri kendi konusunda uzmanlaşmış, eğitimli mühendis ve teknik ekibin yanında, teknolojinin tüm yeniliklerini kullanan firmamız, dayanıklılık, fonksiyon ve estetiğe önem vererek dünya standartlarının üzerinde Son model alman teknolojisi ile üretilen ürünlerimizle üretim yaparak, müşterilerine güvenilir ve sağlıklı ürünler sunmaktadır.

Gıda,yiyecek,içecek,ilaç,kimyasal,çöp,morg gibi miatlı ve soğuk zincir ürünlerin muhafaza edilmesi,saklanması,özelliklerinin korunması genel yaşamın olmazsa olmazlarındandır.Aynı zamanda çöp odalarının ,sarartma odalarının,boyahanelerin sıcak ve soğuk depoların iç ortam ve dış ortam hava temasının kesilmesi yalıtım için büyük önem arz etmektedir.

Bu özelliklerin genelinde ısı,ses,toz,gibi dış etkenler ürünlerin muhafazasında,uygulanacak ünitede ,ünitenin aktif halde çalışması için çok önemlidir.

Soğuk odanın,soğuk hava deposunun,çöp odalarının,ilaç saklama odalarının,et,süt,peynir,balık tavuk v.s tesislerinin soğutma üniteleri ,kullanılan yalıtım duvarları,sandwich paneller ünitenin ana hatlarını oluştururken bu depolarda kullanılacak kapılar ünitelerin olmazsa olmazlarını oluşturur.
Soğuk hava depolarında ve hayatımızdaki tüm yaşam ve depolama alanlarında en sık kullanılan,en faal aksesuarlar kapılardır.Soğuk odaların kapıları,enerji tasarrufunun en üst seviyede sağlanması için gerek ürünlerinizin,gerekse kurumların en verimli ana malzemesini oluşturmaktadır.
15 yıllık uygulamalı,tecrübelerimiz bize kapıların yalıtım ve tasarruf noktasında genel anlamda ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.
Birbirinden farklı testlerden geçirilen menteşeli ve sürgülü kapılarımız binlerce arge ve uygulamalı çalışmalar sonucunda maksimum düzeyde enerji tasarrufu sağlayan,en ekonomik fiyatlardan oluşan,soğuk oda kapılarını üretmenin yolunu bizlere açmıştır.

İnova yapı kalitesi ve servis hizmetleri ile müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmayı amaç edinmiştir.Her müşteri talebi için esnek üretim sistemi uygulayan inova yapı, bu yöntemle özel müşteri gereksinimlerini rahatlıkla karşılayabilmektedir.
İnova yapı bünyesinde yer alan çağrı merkezimiz 7 gün 24 saat değerli müşterilerimize acil servis hizmeti sunmaktadır.
İthalat –ihracat -üretim - pazarlama-satış ve satış sonrası hizmetler ana faaliyet yapımızı oluşturmaktadır.
Soğuk oda kapılarında avrupa merkezimiz dünya satış liderleri arasında yer almakla birlikte, İnova soğutma Türkiye,Orta doğu ve Balkanlarda soğutma sektöründe yüksek kalitesi ve hızlı çözüm sistemleri ile pazar lideri olarak faaliyet göstermektedir.

Ürünlerimizde Avrupa standartlarında,Avrupa normlarına uygun sadece inova soğutma tescilli ürünleri ve ağırlıklı Almanya dan ithal malzemeler kullanılarak ürünlerimiz oluşturulmaktadır.
İnova soğutma ilke olarak;en kaliteli ürünü ,en güvenilir bir biçimde ,en ekonomik fiyatlarla ve en kısa teslim süreleri ile müşterilerine ulaştırmayı hedef edinmiştir.
MÜŞTERİLERİNİZE DEĞER VERİRSENİZ,DÜNYANIN EN DEĞERLİ MARKASI OLURSUNUZ...

Misyonu ile sektör lideri olarak faaliyetini sürdürmektedir.
KONUM
internetilan.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlış, eksik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olmasından internetilan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sorularınız için ilan sahibi, www.internetilan.com ile ilgili sorularınız için ise iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.