Ücretsiz İlan Ver
Antalya bayan azdırıcı damla
Antalya > Muratpaşa > Lara > Çağlayan

Antalya bayan azdırıcı damla
79 TL
  • İlan Tarihi
    : 10.02.2014
  • Hizmeti Veren
    : Bireysel
İLETİŞİM BİLGİLERİ ali yılmasa
Üyelik tarihi 10.02.2014
Cep
:
0537 304663
İş
:
0543 5903785
Mesaj Gönder
Bu ilan
2239 kez görüntülenmiş,
0 kullanıcı tarafından favorilerine eklenmiş.
AÇIKLAMA
Spanische fliege
Spanische fliege markasının iki dev ürünü geciktirici krem ve bayan azdırıcı damla satışa sunuldu. Ülkemizde satışına başlandığı andan itibaren satış rekorları kıran bu iki kaliteli ürünü doğal formül ve bitkisel içeriği sayesinde güvenle kullanılabilecek ürünlerdir.
1. Spanische Fliege Bayan Azdırıcı 20 ml Kadın Cinsel İsteksizlik Sorunu Tedavisi
Spanische fliege bayanların cinsel isteksizliklerini ve arzularını ortaya çıkarmak için bitki özlerinden yapılmış bir üründür. Artık spanische fliege ürünü kullanmaya başladığınız an itibariyle etkisini göstermektedir. Cinsel ilişkiye girmeden yarım saat öncesinden gazsız ve alkolsüz bir içecek yardımıyla 5-6 damla damlatılarak kullanılmaktadır.
2. Spanische Fliege Delay Cream Geciktirici Krem
Spanische fliege markasının en yeni ürünü olan geciktiriciler kategorisinin en etkili ve en kaliteli ürünlerinden olan spanische fliege geciktirici krem erken boşalma sorununu gidermeye yardımcı bitkisel bir geciktirici üründür.

Sadece normal bir krem gibi penis bölgesine sürülerek kullanılan bu ürün sürüldüğü andan sonra birkaç dakika içerisinde etkisini göstermeye başlar.
Damlayı içen bayan boşalarak rahatlamak zorundadır.50 kullanımlıktır. Almanya'dan seks ilaçları üreticisinden ithal. Tamamen natureldir.İnsan sağlığına hiçbir zararı yoktur.Satın aldığımız ürünleri üreten fabrikalar "Dünya Sağlık Örgütü Üyesi 'dir...
100% etkili üründür
KONUM
internetilan.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlış, eksik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olmasından internetilan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sorularınız için ilan sahibi, www.internetilan.com ile ilgili sorularınız için ise iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.