Ücretsiz İlan Ver
CAMLARINIZA GÜVENLİK FİLMİ UYGULAYIN
İstanbul > Eyüp > Rami > Topçular Mah.

CAMLARINIZA GÜVENLİK FİLMİ UYGULAYIN
1 TL
  • İlan Tarihi
    : 05.01.2014
  • Hizmeti Veren
    : Firma
İLETİŞİM BİLGİLERİ Oktay Karaca
Üyelik tarihi 05.01.2014
Cep
:
0533 6128392
Mesaj Gönder
Bu ilan
999 kez görüntülenmiş,
0 kullanıcı tarafından favorilerine eklenmiş.
AÇIKLAMA
- Neden Güvenlik Filmi Kullanmalıyım ?

• Deprem kuşağında yaşıyorsanız,

• Terör tehlikesi olan bir bölgede yaşıyorsanız,

• Camınızın kırılarak hırsızlık ve gasp yapılması riskiniz varsa,

• Evinizde yaramaz çocuklarınız varsa,

• Herhangi bir çarpma, düşme nedeniyle kırılabilecek ve zarar verebilecek camlarınız ve aynalarınız varsa,

• Herhangi bir şekilde ( taş, sopa, molotof kokteyli vs. ) camlarınızdan mülkünüze saldırı tehlikesi varsa, Güvenlik Filmi kullanmak için yeterli nedeniniz var demektir.



- Cam Güvenlik filmi fırtınaları, kurşunlu saldırıları veya hırsızları durdurur mu?

Güvenlik Filmleri, fırtınalarda, depremlerde, kurşunlu saldırılırda ve hırsızlık durumlarında camın kırılma direncini arttırıp dağılmasını engeller. Örneğin; şiddetli bir darbe anında camlarınızın dağılmasını engelleyerek güvenlik seviyesini ciddi oranda arttırır. Kırılan camların oluşturacağı riski azaltır.

Bu filmler mermileri tutmak için tasarlanmamıştır. ancak bombalama ve saldırılara karşı dizayn edilmiştir. Bu güvenlik filmleri patlama anında oluşan basıncın etkisiyle camların dağılmasını engelleyerek mal ve can güvenliğinize, hırsızlık riskine karşı da ciddi güvenlik sağlar. Film camın güvenlik seviyesini arttırarak camı bir arada tutar. Hırsız bir karar vermek zorundadır. Ya cama saldırıya devam edecek yada terk edecektir. Hırsızlığa karşı filmle beraber alarm sistemi kullanılmalıdır.


- Cam Filmi Soğuğu engeller mi?

Cam Filmlerinin soğuğu engelleme oranı düşüktür ancak camdan kaçan ısıyı engelleme oranı %26 seviyelerindedir. Güneş enerjisi önleme oranı bu oranın çok üstündedir çünkü ısının yayılma yolu farklıdır. Bu durumda kışın camdan dışarı kaybettiğimiz ısı kayıp miktarında azalma oranında söz edebiliriz.


- Kullanım alanı nerelerdir?

Cafe, restorant, fast food, spor salonu, kuaför, okullar, dershaneler, bankalar, evinizde, işyerinizde, aklınıza gelebilecek tüm cam yüzeylere kabarcıksız, kırışıksız şekilde profesyonel ekibimizce sorunsuzca uygulanır.


- Ömrü ne kadardır?

Kullandığımız cam güvenlik filmi garanti sürelerinden çok daha fazla dayanmaktadır. İç cephe filmlerinde 20 yıla yakın dayanmaktadır. Bu süre dış cephede 7-8 seneyi bulmaktadır.


- Fiyatlandırma ne şekildedir?

Adresinizde profesyonel ekibimizce uygulama dahil olmak üzere;

2 Micron Kalınlık - 25 USD / m2 - Ufak camlar

4 Micron Kalınlık - 29 USD / m2 - Büyük Camlar

7 Micron Kalınlık - 35 USD / m2 - Isı Camlar


Bizi çalışma saatleri içerisinde, keşif yaptırmak, görüşmek için istediğiniz zaman arayabilirsiniz...
internetilan.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlış, eksik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olmasından internetilan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sorularınız için ilan sahibi, www.internetilan.com ile ilgili sorularınız için ise iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.