Ücretsiz İlan Ver
HASTA BAKİCİSİ TERCUBELİ YABANCİ BAYANLAR
İstanbul > Bahçelievler > Soğanlı > Soğanlı Mah.

HASTA BAKİCİSİ TERCUBELİ YABANCİ BAYANLAR
1.000 TL
  • İlan Tarihi
    : 11.11.2013
  • Hizmeti Veren
    : Firma
İLETİŞİM BİLGİLERİ Levent Altintaş
Üyelik tarihi 11.11.2013
Cep
:
0531 4204082
İş
:
0212 2546679
Mesaj Gönder
Bu ilan
2293 kez görüntülenmiş,
0 kullanıcı tarafından favorilerine eklenmiş.
AÇIKLAMA
ZAMANIN SİZİN İÇİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Bebek ve çocuk bakımında deneyimli, referanslı, yatılı ve gündüzlü, dadılar ve bakıcılar.

Hasta ve yaşlı bakımında tecrübeli, eğitimli, sertifikalı, yatılı veya gündüzlü olarak çalışabilecek, hasta bakıcıları, hemşireler, emekli hemşireler, refakatçiler.

Ev işlerinde titiz, yatılı / gündüzlü, bayanlar, karı koca eşler, kahyalar, bahçıvanlar.

Portföyündeki kaliteli elemanları ile hizmet vermekte olan altintaş bakici ve Yardımcı Eleman Hizmetleri tavsiye edilen ve vermiş olduğu hizmetlerin kalitesi ile çıtasını güven ile yükselten, gönül rahatlığı ile gelebileceğiniz firmamızda Sizlere kaliteyi, saygıyı ve dürüstlüğü ilke edindiğimiz samimi bir hizmet sunuyoruz ve bunun için sizden sadece on dakikalık vaktinizi istiyoruz.
ÇOCUĞUNUZA BEBEK BAKICISI veya DADI BULUN
altintaş bakici Hizmetleri sayesinde dünyadaki en kıymetli varlığınız bebeğinize veya çocuğunuza gözünüzün arkada kalmayacağı, alanında deneyimli, referanslı, eğitimli, kendi çocuklarının dışında başka ailelerde de bebek veya çocuk bakmış, tecrübeli, sorumluluk sahibi, yatılı veya gündüzlü olarak çalışabilecek bir bebek bakıcısı / çocuk bakıcısı / dadı bulabilirsiniz.

HASTA ve YAŞLILARINIZ GÜVENİLİR ELLERDE
Hastalarınıza, yaşlılarınıza onlara şefkat ile yatılı veya gündüzlü olarak bakacak deneyimli, referanslı, eğitimli, bir bakıcı, bir hasta bakıcı, bir refakatçi, bir hemşire arıyorsanız altintaş Bakıcılık Hizmetleri size alanında uzman kişileri sunmaktadır.
EV / İŞ YERİ / VİLLA / ÇİFTLİK için YARDIMCI ELEMANLAR
altintaş Danışmanlık Hizmetleri ile evinize, işyerinize, villanıza ve çiftliğinize işinde titiz, temiz, güvenilir ve sorumluluk sahibi, yatılı ve gündüzlü, ev hizmetlisi, temizlik elemanı, kâhya, bahçıvan, şoför veya karı koca eş temin edebilirsiniz.

DAHA GENİŞ VE KAPSAMLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.
BİZMLE ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN FARKIMIZI ANLAYACAKSINIZ.
internetilan.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlış, eksik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olmasından internetilan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sorularınız için ilan sahibi, www.internetilan.com ile ilgili sorularınız için ise iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.